Träningstider för LMM:
MåndagTisdagOnsdagTorsdagFredagLördagSöndag
08:0018:1508:0008:00

Löpning

Löpning är huvudsysselsättningen i vår klubb. Mestadelen springer vi på asfalt (landsväg och cykelbanor), men det finns "mjukare" slingor i furet där vår klubbstuga ligger.

 

 

När?

Våra ordinarie träningstider är Måndagar 08:00, Tisdagar 18:15, Torsdagar 08:00 och Lördagar 08:00, men det sker aktiviteter i och vid vår klubbstuga även vid andra tider.

Vi startar alla samtidigt, exakt 18:15 resp. 08:00, men delar upp oss och springer i grupper efter förmåga och dagsform. På lördagar avslutar vi träningen med gemensam och härlig frukost efter dusch och bastubad!

 

Hur långt springer vi?

På tisdagar springer den grupp som springer längst 10-16 km. På lördagar brukar det bli mellan 13-21 km som t.o.m kan bli upp till 30 km vid enstaka tillfällen, beroende på om någon tränar till ett maratonlopp. Se vilka rundor vi brukar springa genom att klicka på länken "Bilder över sträckor" ovan!

 

I vilket tempo springer vi?

Vårt tempo motsvarar träning till marathon på 3.40- 4.30 och halvmaraton på 1.40- 2.00. Kilometertider brukar ligga på 5.00- 5.30 under våra tisdags- och lördagsrundor.

Men vi är många som springer både kortare och lugnare, eftersom vi är några som har våra marathonlopp bakom oss!
 

Det finns alltid någon att springa tillsammans med!

 

 

 

Övriga aktiviteter

Vandringar

Vandring på Skåneleden 2007!

Vi arrangerar vandringar i sköna stråk med härlig utsikt och planerar också in någon god måltid. Vandringar sker flera gånger om året, främst på vardagar.

Bilden är tagen på Romeleklint den 23 maj 2007 då vi gick Skåneleden Häckeberga - The Lodge, tidigare Romelestugan.

 

 

 

 

Cykelturer

Cykeltur i Danmark 31 augusti 2006! Vi står på Strandvejen mot Gilleleje. Vi har även cyklat Lomma - Skanör/Falsterbo, Lomma - Bokskogen - Romelåsen - S.Sandby. Allt från 8 mil till 14 mil.

 

 

 

 

 

 

 

Golf

Några av oss spelar dessutom golf och brukar samlas på tisdagar för en runda på någon bana i Skåne.

Resor

LMM arrangerar nästan varje år utlandsresor för medlemmarna till intressanta platser i vår omvärld. Estland, Lettland, Turkiet, Polen, Litauen, Tyskland, Frankrike och mer blir det förhoppningsvis!